lördag 17 december 2011

Morgonen började med mys framför TV:n. som följdes av mycket lek och bus under fm. Emilias favorit lek är att gömma sig. Det roliga är att  hon vill att jag ska tränga in mig i en garderob  tillsammans med henne (jag som är så small och smidig just nu) hahaha! Sen ska Fredrik leta upp oss!
Efter lunch åkte vi till djuraffären vid Willys. Inte för att köpa något djur utan bara för att titta på dem. Emilia tycket det var jätte roligt! Hon gillade kaninerna mest!
I djuraffären. Emilia älskar sin kitty mössa och vägrar ta av sig den. Varmt men sött!
Tittar på marsvin
Åhh vad fina kaninerna är!
Det dröjer väl inte länge innan man har 2 marsvin, 3 hamstrar och 4 kaniner hihihi!
Tog en sväng in på öb och där hittade Emilia och Fredrik vars en skateboard! Det var kul! Fredrik tycket det var minst lika roligt som Emilia! Både han och Emilia höll på att slå halvt ihjäl sig! Och ändå tyckte han att vi skulle köpa den till henne i julklapp.....men nej så blir det inte! Hon kanske är lite för liten för det..hahaha! 
Nog bättre med en kassaapparat =)

På vägen hem stannade vi i affären och köpte glögg och pepparkakor.
Sen klädde vi granen tillsammans och lyssnade på julmusik! Emilia gillade estopa bättre (spansk rock) hihihi! Hon dansade som en galning och blev jätte ledsen när vi byte till julmusik. 
Så här fin blev den =) Mmmmm vad den doftar ljuvligt!

Emilia somnade som  en stock i fåtöljen framför TV:n <3

1 kommentar:

  1. 3 hamstrar är lika med tre burar annars ett "intressant" avelsprogram och blodbad som följd.
    4 kaniner av samma kön möjligtsvis :)men vad vet jag, du som är driftig har kanske andra planer med de små pälsdjuren....

    Kram Marie-Louise

    SvaraRadera