söndag 8 januari 2012

Mysdag med familjen Bolin och världens bästa Karlsson

I Fredags var vi och hälsade på familjen Bolin i Osby! <3 Alltid lika roligt....synd bara att tiden går så fort!
Emilia vaknade tidigt på morgonen så hon var lagom gnällig när vi skulle åka tåg. Men det gick ändå bra. Hon var glad till en början med men sen på slutet så tröttnade hon. Tur att Jenny var med och hjälpte mig!

Emilia somnade i vagnen på vägen från tåget till Bolins. Hon sov en hel timme så när hon vakande var hon på strålande humör och det var dags för lunch.
Sötaste Livia och Emilia hälsar på varandra...hihihihi
Då blir man så här galda!!!!!!

Efter maten gick vi ute en runda för att rasta barnen ;)
Barnen matade ankorna.
Det var första gången Emilia gjorde det och hon tyckte det var jätte kul! Att jag inte tänkt på det tidigare. ett billigt nöje ;) Hon ville knapt gå därifrån när brödet var slut!
Melvin och Livia <3
En annan rolig sak som vi gjorde var att kasta pinnar från bron i bäcken. Då fick man skynda sig snabbt till andra sidan bron för att kunna se sin pinne flyta förbi =) hihihiihihi precis som i nalle puh!
En sväng till lekplatsen hann vi oxå såklart! Där fanns en jätte hög rutschkana som Emilia åkte utan att blinka! Själv höll jag på att sätta hjärtat i halsgropen! Hon är inte rädd för något den ungen! Både på gott och ont!

När vi skulle gå hem så var banen trötta men när vi sa till Emilia och Melvin att håla varandra i handen så gick det hur bra som helst att gå den sista biten =) hihihih så söta!

När vi kom hem var vi välförtjänta av en glas! Det var populärt! De slukade glassarna...mmmmm

När vi skulle hem så pussades Emilia och Melvin....hihihihi så gulligt!
Tack för en underbar dag <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar