tisdag 14 juni 2011

Emilia dricker själv

Emilia har haft feber och jätte mycket snuva och hosta nu i 3 dagar. I går på eftermiddagen så halkade Emilia på mitt ny städade golv och slog bakhuvudet rätt ner i klinkern! Fy vad rädd jag blev!!! Det smällde till när hon trillade! Vi bestämde oss för att åka in till sjukhuset och kolla både huvudet och hennes "förkylning". Huvudet var det ok med, fick ett papper med oss hem på vad vi skulle observera. Dr lyssnade på lungorna och trodde att hon hade ett virus på lungorna. Emilia fick inhalera bronkdilaterande läkemedel. Fick en ny läkartid i dag kl 11 till en barnspecialist. Fick stanna hemma från skolan i dag pga detta. Läkaren i dag konstaterade att det inte var något konstigt med hennes lungor utan hon hade en infektion i näsan/bihålorna som gick ut lite i ena örat. Fick utskrivet nässpray, antiinflammatoriskt läkemedel och medicin mot hostan. Emilia mår mycket bättre i dag och har ingen feber. Huvudet gick det oxå bra med som tur är! Ska på återbesök om en vecka igen så det känns tryggt!


Emilia dricker själv! Hälften åker utanför!


Världens största baylis ! Fredrik bad kyparen om lite extra baylis när han han beställde och in kommer kyparen med denna jätte baylis...hahahahahaha!


Jag är expert på att alltid göra bort mig! I förra veckan i klassen så frågade läraren mig om jag kände till några hotell i Playa del Ingles där det inte är tillåtet att ha med sig barn på. Jag kom inte på något just då men jag visste/vet att där finns många hotell där bara homosexuella/bögar får bo på. Så jag svarar på spanska att jag känner till ett hotel med bara "maricones"....och detta är tydligen ett jätte ful ord och betyder typ bög jävlar.......hihihihi.....oj då! Det var ju inte riktigt det jag vill säga! Läraren såg alldeles förskräckt ut när jag säger detta och berättar för mig att jag ska vara försiktig med att använda detta ordet! Alla i klassen började ju så klart att skratta! Pinsamt!

Kram Kram <3<3<3<3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar