måndag 21 februari 2011

Dålig på att uppdatera bloggen!

Har varit dålig på att uppdatera bloggen de senaste dagarna och så kommer det nog tyvärr bli ett litet tag framöver =(. Har mycket att stå i nu innan vi åker! Packa,städa och träffa alla underbara vänner!
Ska fortsätta blogga när vi är på Gran Canaria så mycket jag kan så att ni som vill kan följa våra liv där nere.
I dag sa Emilia sitt första ord.....LAMPA =)


Här kommer lite bilder från de senaste dagarna



 På middag hemma hos pappa och Anita


<3


Träff med Louise & Lowe och Sandra & Anton





 Emiliabus!


Ha det så bra så länge!
Kram <3

torsdag 17 februari 2011

Super härlig dag!

Har varit på öppna förskolan på förmiddagen och på eftermiddagen åkte vi hem till min älskade Maria och hennes fina barn. Maria lagade jätte god köttfärssås till oss som både jag och Emilia åt med god aptit! Vi hade det lika mysigt som vi alltid brukar ha det! Kom hem först nu kl tio. Gud vad jag kommer sakna dig Maria <3! Vill inte ens tänka på det! Tur att jag fixat skype till dig så att vi kan prata varje dag när vi är borta!


Milis hos sin favorit på öppnis!
<3
Äter majskrokar som är favoriterna just nu

Bus i köket hos familjen Mohlin!
Emilia hade med sig sin bok som hon fick igår =)...hon gillar den jätte mycket! Hon vill att man ska "läsa" den för henne hela tiden. Innan i dag skrattade hon jätte mycket när jag härmade hur ett får låter....bää bää bää....hihihihi! Undrar vad det var som var så roligt med det?!

Finaste Victor <3
 Victor har lärt sig att göra egna tatueringar med tejp och märkpennor....så jag fick ett antal sådana på armar och händer....hahaha.....faktiskt jätte finna för att vara gjort av en 6 åring!

Kärlek <3

Clara har sånguppvisning för oss =)....hon är nästa popstjärna!
<3

När jag hoppade som en groda så skrattade Emilia så att hon kiknade så jag fick ju göra det flera gånger för jag älskar att höra hennes skratt....så jag lär väl ha träningsverk i morgon =)

onsdag 16 februari 2011

Emilia har fått sin första kyss!

I dag har min käre far varit här och hjälpt oss att flytta ner massa flyttkartonger till källaren! Som han slet....han var helt genom svettig när han var klar....det är kärlek det =)!!! Tack så jätte mycket pappa! Det är guld värt!

Han hann ju såklart med att mysa lite med Milis med!
Och det var ju Emilia glad för!
      Anita och hennes barnbarn Isac var oxå med såklart!
Emilia fick sin första tungkyss av  söta Isac idag....hahahahaha.....som vi skrattade! Det roliga var att de gjorde det flera gånger på rad....hahahahaha!

Som jag önskat så var jag tillräckligt frisk för att kunna träffa mina favorit tjejer! Vi hade det sååå mysigt! Jag njöt lite extra för det var sista gången på 5 månader som jag träffar några av dem igen! Lite sorgligt, fick hålla inne tårarna.......för hade jag börjat gråta så hade jag inte kunnat sluta och det hade kanske inte varit så roligt!

Emilia barnkalas blev ju inställt pga att jag blev sjuk så hon fick sin 1 års pressent i dag i stället =)
Alva och Melvin hjälper Emilia att öppna.....
Emilia var mer intresserad av Alvas böcker.....hihihihi....inte lätt när man inte riktigt förstår =)
Hon fick en jätte fin resväska i lilla och rosa ( såklart) med älvor på! I resväskan låg en liten bok med olika djur i.....perfekt läsning på flygresan!
Av Kristina fick hon en jätte fin tårtbit som hon själv har virkat!
Jag tackar så jätte mycket på Emilias vägnar! 

Finaste Kristina med den roligaste humorn på denna planet =)

Finaste Sussi med sin lilla Liva och finaste Lotta med sin söta Simon!

Simon på den populära gunghästen.....den var en av favorit leksakerna i kväll!

Sen var det Melvins tur att prova hästen =) Den gjorde massa roliga hästljud!

Liva sov sött när de andra barnen busade!

Vi vuxna (om vi nu kan kalla oss det?!) åt Suschi mmmm vad gott det var och barnen åt korv och makaroner. Till efterrätt fick barnen GLAS! Emilia var i extas så gott hon tyckte det var!

Mys med världens bästa Jenny! Alla barn älskar Jenny, det fattar direkt tycke för henne! Hon behöver bara visa sig och de slänger sig runt hennes hals! Hmm lite orättvist ;-) själv får man kämpa lite först innan de ens lägger märke till en ;-)

Alva läser bok för Emilia...och Melvin slappar i soffan =)

Charmtrollet Melvin! Han kommer nog krossa många flickehjärtan!

Goaste,sötaste Liva......oohhh jag vill bara gosa med henne hela tiden! Fick hålla tillbaka lite med gosandet idag för att jag är ju inte helt frisk än, vill ju inte smitta henne!

En anna favorit leksak var den här cykeln.....alla ville ha den samtidigt såklart!
Emilia ramar Alva....hahahaha!
Emilia tyckte den var väldigt intressant!

Oooo höll ju på att glömma berätta att Emilia har tagit 2-3 steg alldeles själv =)!

Kram <3

tisdag 15 februari 2011

Sjuk =(

Såklart går jag och blir sjuk mitt i all stress! Mår mycket bättre i dag så förhoppningsvis är jag på bättringsvägen. I går bara låg jag och sov och tyckte synd om mig själv! 

Skulle träffat Sandra och Anton men det gick ju inte =(....så himla typiskt!
Är så många vänner jag vill träffa nu innan vi ska åka och schemat var tufft redan innan jag blev sjuk.....får försöka fixa det på något sätt! Det måste jag! Vill ju träffa alla fina!

Idag har jag och Emilia försökt underhålla oss själv i all röra här hemma. Har varit ute en liten sväng men jag orkade inte så länge.

I kväll när Emilia har somnat så måste jag och Fredrik ta ett ryck till så att vi blir färdiga någon gång. Det jobbiga är att F åker till Stockholm i 3 dagar så då blir det inte så mycket gjort! Varför ska allting komma på en gång?!!!

Jag håller tummarna för att jag mår bättre tills i morgonkväll för då ska den fantastiska 4 träffas =)

Kram <3

söndag 13 februari 2011

Packa,packa,packa....

I helgen har vi varit jätte duktiga och packat en hel del! Emilia har varit hos mormor och morfar så vi har fått jätte mycket gjort =)
Ni anar inte så skönt det var att få sovmorgon och att få sova en hel natt!
Saknade ju såklart vår lilla älskling! När jag pratade med henne i telefon så pussade och kramade hon telefonen....naw....gullunge!
Har inte hänt så mycket mer spännande i våra liv mer än packning denna helgen!
Emilia hjälper till att packa =)

fredag 11 februari 2011

Fika med finaste Maria och Anna!

Har jätte mycket att göra här hemma innan flytten, har gjort en del i dag men känner mig ändå stressad, det är ju så mycket kvar! Inte det lättaste att ta hand om Emiliabus samtidigt som man ska packa! Trots all stress över detta så lyckades Maria övertala mig att följa med till stan......och det var inte så svårt ;)
Är så glad för att jag följde med,skönt att få lite paus ifrån allt packande! Och så fick jag ju umgås med världens finaste Maria! <3


Anna och Maria <3


Jag och Milis <3

Emilia delade med sig av sina goa, blöta pussar till både Anna och Maria =)

Vi har hunnit packa en del nu i kväll så det känns bra.......fortsättning följer under helgen!

torsdag 10 februari 2011

Pussas!

Har varit en sväng på öppna förskolan och en sväng hos Morfar Kalle! Blir inga bilder från öppnis idag för det blir ju liknade bilder hela tiden.
På väg till öppnis hann Emilia med att gunga en stund innan......hon tycker det är så roligt och har för sig en massa glädjeskrik undertiden =) men sen när man lyfter ur henne ur gungan då är de inga glädjeskrik direkt om man säger så!


Emilia var inte riktigt på topp i dag, tror inte hon har återhämtat sig från tidsomställningen trots att det bara var 3 timmar som skilde. På öppnis ville hon mest sitta hos mig och var inte så pigg på att leka med de andra barnen....inte likt henne precis! Det var en liten flicka på 10 månader som blev jätte glad när hon såg E så hon gjorde lite konstiga ljud och då började E gråta.


På väg till Morfar Kalle =)

Hemma hos morfar var hon på bättre humör efter att hon sovit middag och ätit lunch! 
Jag har försökt lära E att pussas i flera månader men det har inte gått så bra....men nu äntligen har hon lärt sig....Tjihooo! Hon är så himla söt när hon gör det! Hon pussade morfar flera gånger och efter var gång så skrattade hon och smilade jätte mycket......min sötis <3!!!! Kanske man ska kallade mer en kyss för hon har munnen öppen och tungan ute...hahahaha....så det gäller att hålla sin mun stängd =)
Emilia fick en kortlek av morfar som hon tyckte var jätte kul att leka med!

Ha en trevlig kväll =)

Försöker äta knäckebröd utan tänder!


Inte det lättaste.....hahahahaha!