torsdag 2 augusti 2012

Morfar Kalle!

Emilia började dagen med att tigga godis hihihi! Men hon vet mycket väl att hon bara får det på lördagar! Hon försökte charma mig men det gick inte!
 Ett undantag är när vi är hos morfar Kalle för då får hon vad hon vill :)) Han tycker det är så roligt att ge henne massa kakor och godis! Sen så är han lite glömsk så säger man till honom att inte ge henne något sött så har han glömt det 2 min senare hihihi! Det komiska var att en gång så sa jag till honom att Emilia inte fick saft för där är massa socker i, då ger han henne läsk istället hahahaha! Inte lönt att försöka ens!
 Efter lunch gick vi hem till Kalle! Tänkte att det var nog bäst att hon åt lunch innan vi gick till honom ;) 
Emilia tycker det är jätte kul att vara hos Kalle =) bland annat för hon vet att hon får massa gott hos honom ;) hihihi!
 Emilia pratar och pratar och pratar!! Munnen går i ett! Det första hon berättade för honom var att hon hade slagit sig och fått plåster! Detta hände för ca 2 v sedan hahahah!!!
 Morfar lyssnar och skrattar!
 <3
Sen så berättade hon för honom att hon älskar honom <3 Han blev så himla glad!!! Det förgyllde hans dag och nog många dagar framöver :))

Bästa kompisarna!

Här plockas det bär!
 Morfar är rätt så skröplig och ska egentligen inte gå utan rullator men Emilia lyckades locka ut honom och plocka bär med henne hihihihi!! <3
 Vad gör man inte för sina älskade barnbarns barn?!!!

 Vi hade köpt med oss tårta som både Emilia och morfar tycker väldigt mycket om!


 Mmmmmmmm!!!
 Så här lycklig blir man tydligen av lite tårta;))

Mys med Alicia <3
 Mamma kom oxå förbi på lite kaffe. Hon hade varit i stan innan hon kom och hon kunde bara inte låta bli att köpa något till barnen.

Emilia fick kitty schampo och klämmer och hårspännen!
Hon sa direkt att hon ville tvätta håret hahahaha! Hon som hatar att tvätta håret! Får hoppas att kitty kan hjälpa oss med det :)
 
Hon ville ju så klart ha de nya klämmerna och hårspännena i håret! Så mormor hjälpte henne att göra två pippilotter :))
 
Alicia fick denna fina barbapapa scarfen :)

Efter besöket hos morfar gick vi till Emilias favorit lekplats i bunkeflo :)

 Wiiieee vad fort det går!

Hon trillade varje gång hon åkte ner men lika fort var hon på benen igen!

Gungade gjorde hon oxå!

 Och lekte på bron!
 Hon är inte rädd för något den lille busungen!
 Efter 1,5 h full fart på lekplatsen gick vi hem och gjorde kvällsmat!

Alicia äter potatispuré för andra gången!
 Hon vet inte riktigt vad hon ska göra med maten hahahaha! Hon blev lika förvånad denna gången! Hon sitter mest och undrar vad det är hon har i munen hihihi!

 Emilia åt oxå potatismos men hon fick korv till!

 Syskonbus :) <3
Emilia har inte sovit någon middag i dag (hur jag nu lyckades med att avleda henne från det) Så det tog två minuter att natta henne i dag!!! Så skönt! Lite skillnad mot vad det tar att natta henne när hon har sovit middag!

Kram <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar