lördag 26 mars 2011

Ettan kom och tvåan kom.......

.....trean kommer så småningom =). Emilia har fått sin andra tand alltså! Hon har haft 39 graders feber i dag men varit pigg ändå.

I går var vi på stranden här i Las Palmas. Vi hade riktikt fint väder. Jag och Emilia badade en gång men efter det blev det badförbud pga brännmaneter så mamma hann aldrig bada. Om Emilia hade fått bestämma hade det blivit flera dopp till! Hon var "nakenfis" och sprang runt på stranden och flörtade med alla spanjorer.
Efter stranden åt vi och drack lite vin och vilade. Sedan tog vi en prommenad längs strandprommenaden till ett av de stora affärscentrumen. Emilia fick jätte fina nya skor.( Fredrik tyckte oxå de var fina men lite för dyra, men han tycker ju allt är för dyrt=P ) Kom hem först kl 21.30 så det blev en sen middag (cena).

I dag har det inte varit så fint väder i Las Palmas så vi har gjort stan!
I morgon ska vi åka till syd och njuta av sol och bad =)

I torsdags när vi var och handlade lät vi Emilia gå själv i affären och hon skulle oxå handla. Emilia hittade den största burken med oliver hon kunde hitta och drog ut den från hyllan, i sista sekunden hann vi som tur var rädda burken från Emiliabus! Det tog två timmar att handla!

Ni som vill njuta av det spanska klimatet och vårt underbara sällskap tveka inte! Boka resa i dag! Gå in på www.maspalomasgrancanaria.se

Kram kram!!!!<3

3 kommentarer:

  1. Låter underbart!! Och gud vad kul att hon går, snacka om motion för er som för jaga henne =)
    Längtar till 28 maj!! PUSS Anna

    SvaraRadera
  2. Det blir verkligen motion för oss =)
    Vi längtar oxå till den 28 maj, ska bli så kul!!!
    Hur är det på jobb?
    Puss och kram <3

    SvaraRadera
  3. Jodå det är ok på jobbet, jobbar mkt nätter nu så slipper all kaos på dagarna ;)På natten gör man ju lite som man vill dessutom, det gillar jag.
    Kärlek <3

    SvaraRadera