söndag 6 mars 2011

Tillbaka i blogg världen =)

Nu är vi äntligen här! Vet inte om jag skulle göra om det igen, men nu känns det skönt!
Vi lyckades få med oss nästan allt som vi ville ha med oss så nu är vårt lilla hus proppfullt med saker. Kunde tyvärr inte ta med alla Emilias leksaker så vi har varit och handlat lite fler leksaker till henne. Vet inte om det är lönt att handla leksaker till henne för hon tycker nästan allt annat är mycket mer spännande. Hon har fått dille på att krypa i vår trappa och den är inte den barnsäkraste om man säger så! Går tyvärr inte att sätta upp en grind heller så vi får sätta grejer för trappan så att hon inte kommer upp.........och det är hon inte alls glad för! Hon blir fly förbannad när hon inte får krypa i trappan.

Här är många barn på området som vill leka med Emilia hela tiden....det är jätte kul en stund men efter en hel dag och kväll är det inte lika roligt......de går ju aldrig! Emilia är inte så intresserad av att leka hon vill mest upptäcka allt runtomkring. Hon kryper runt på asfalten så att hon har fullt med blåmärken på benen.....man känner sig som en hemsk förälder som låter henne göra det men hon vill ju så gärna. På kvällarna är hon så smutsig så att hon måste bada minst en gång per dag =)

I dag tog hon tre steg själv =).....så vi hoppas hon börjar gå snart! Hon vill att man ska gå med henne hela tiden så det känns som att snart händer det nog =)

Det har varit mulet i två dagar så det var först idag vi har varit på stranden, det var så skönt! Emilia tyckte det var jätte kul! Hon har även badat i polen idag.
Emilia leker med sina nya standleksaker!

Har inte kunnat ta fler bilder pga att min mobil har varit för full men nu har jag tömt den så i morgon kommer mer bilder =)
Saknar er alla där hemma <3

Puss och Kram <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar