torsdag 20 januari 2011

Vaccination

Varit på BVC i dag och Emilia vägde 9,1 kg och var 71,5 cm lång! Hon fick två stick i benen för det var dax för 1års vaccinationen. Hon blev jätte,jätte ledsen men det gick ändå över rätt så fort! Sen tittade hon surt på BVC tanten resten av tiden.....hade varit kul och veta vad hon tänkte =)...men jag kan nog gissa..hahaha! 

Direkt därefter tog vi bussen in till stan för ytterligare en vaccination av Hepatit A och B.... då kunde jag verkligen gissa vad Emilia tänkte! Hon fick ett jätte fint plåster iallafall =) Måste ha det inför resan till Dubai som vi snart ska åka på.

Är helt slutkörd, är så mycket just nu! Först 1-års kalas på lördag och sen ett på söndag och därefter åker vi till Dubai och när vi kommer hem så är vi hemma i ca 3 veckor och sen bär det av till Gran Canaria i 5 månader. Så det är mycket att fixa med nu framöver......men det kommer vara värt allt slit för vi får ju något roligt i utbyte =)

Emilia helt slut efter 3 vaccinationer......hon sov 2 hela timmar på eftermiddagen och det är inte likt henne!

Kram på er!

1 kommentar:

  1. Stackare! Men det är tur att det går över fort! Vet du här i jkpg så ger dom hep. A och B på BVC mina tre har fått!! Visst vi fick betala för dom, men det ingick i deras vaccination att tillfråga!!

    Vad härligt med resa!!
    Puss på dig gumman!!

    SvaraRadera