söndag 16 januari 2011

Lek och bus i fredags

I fredags kom Sofie & Leon och kajsa på besök! Det blev mycket lek och bus för Emilia och Leon. De är lika livliga och busiga båda två =) 
Både jag och Sofie blev possitivt överaskade när vi upptäckte att de lekte tillsammans! Det var  någon slags kuddlek de lekte och de båda tyckte det var jätte kul! Men de har väl något slags speciellt band för de är ju gjorda på samma dag =), lite komiskt!
De hade varsin kudde som de la sig på och sen byte de kuddar med varandra....hihihihi...så gulligt!
Här är ett kort klipp på dem när de leker med kudden. Var inte det lättaste att lyckas filma för varje gång jag skulle filma så slutade de!


Här äts det spagetti och köttfärssås.

Mmmm vad gott!

E njuter av sin spagetti!

E hittar på bus medans Leon äter

Leon träffar den berömda grisen! Han gillade inte heller den. Han tog den i örat med två fingrar och sa usch på sitt språk och gav den snabbt till mig....hahahahaha!
Emilia fattade tycke för Sofie för hon ville upp till henne hela tiden och när hon gick ut från rummet så blev hon ledsen =)

Sen fick Leon träffa Tomten och den tyckte han var lika rolig som Emilia tycker! När tomten spelade så dansade både Leon och Emilia. De ville att den skulle spela hela tiden så efter ett tag höll vi vuxna på att bli galna på den,men vi fick snällt stå ut =)

Sofie med båda barnen i famnen!

Tack för en super rolig dag!

1 kommentar:

  1. Du fick ju lite lek med på filmen iallafall :) sötnosarna!

    SvaraRadera