söndag 31 oktober 2010

Operation Hus!

I helgen som gått har vi fixat en massa grejor i huset som vi inte hunnit med den sista tiden. Att ha hus = alltid jobb! Samtidigt som det är jobbigt är det väldigt roligt! Så i Lördags passade mamma bustrollet E och i dag har F mamma Else passat henne! Tur att vi kunde få barnvakt båda dagarna för annars skulle vi aldrig få något gjort =)


E hemma hos mormor och morfar. Hon hittade direkt ett ställe där det fanns många intressanta saker att dra i så mamma fick börja med att ta bort alla tidningar som låg under bordet.



E och mormmor

I fm kom Jenny och lämnade sin bil Sixten till oss som vi har äran att passa i 5 veckor medan hon är i Australien. Det är en gammal bil som nog har varit med om mycket i sina dar =) Den är skit rolig att köra!
Kommer sakna Jenny jätte mycket!

E har busat runt som vanligt. Det är fullt ös så länge hon är vaken.....hon är underbar!


I morse lekte E i sitt rum och det första hon gör är att kryper fram till gaderob och öppnar den och där hittar hon sina leksaker som hon ska få i julklapp! Gissa om hon blev glad! Busunge =)!


E kör sin egen vagn!


Morfar Hans på besök!
Det är spännande att dra i öron och i ansiktet!

1 kommentar:

  1. Fullt ös :) Tror att Emilia och Leon hade kunnat hitta på mkt bus tillsammans :P .. De verkar himla lika (har jag kanske skrivit förr?.. har iallafall tänkt det många gånger när jag läser här)

    SvaraRadera