lördag 13 november 2010

Fredagen den 12 November.....Begravning


I går var sorjens dag! Fredriks och Johans älskade farmor begravdes =( Hon var en fantsktikt fin människa som hade så mycket kärlek att ge! Har känt henne i nästan 11 år så jag älskade henne som om hon vore min egen farmor. Vi kommer sakna henne ofantligt mycket! Hon kommer alltid finnas i våra hjärtan! Vi kommer aldrig glömma alla fina stunder vi haft med henne!


Min allra finaste Maria passade E när vi var på begravning. Så hon var plötsligt 3-barns mamma. Det hade gått jätte bra. Men Maria kunde inte sticka under stolen att det var ändå lite jobbigt med 3 barn att ta hand om på samma gång =)! Tack gumman! Alla barnen hade haft det jätte roligt! E och Clara lekte på hennes rum i flera timma! Clara hade läst bok för E och E hade bara suttit helt tyst i hennes knä och bara njutit! Sen hade både Victor och Clara matat E.....hihihihihi....så sött!

Vi kom till Maria och Calle kl 18 för att hämta E och då bjöd de in oss på ett glas vin ( det blev nog faktiskt inte bara ett glas utan minst två glas...hahahaha)
Tack så jätte mycket.....det var så himla trevligt!

Fredrik och Calle

Johan, Fredriks bror

Vackra Maria! <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar