måndag 16 juli 2012

Stockholm


I helgen har vi varit och hälsat på Fredriks bror Johan som bor i Stockholm! Vi körde i fredags eftermiddag och kom hem nu i kväll! Vi har haft en super helg!

Det tog ca 10 timmar för oss att köra dit hahaha! Vi fick stanna hur många gånger som helst! Var det inte för att vi skulle äta, kissa eller byta blöja så var det för att Alicia skrek! Hon tycket inte alls det var roligt! Emilia var hur duktig som helst! Hon klagade inte en enda gång =)


Här äter vi på Mc-Donalds 

Emilia ville ju så klart leka lite oxå :))

Vi var framme hos Johan kl 24. Emilia blev överlycklig över att få träffa Johan! Han är en stor favorit =) Vi åt lite kvällsmackor och satt och pratade innan vi gick och la oss. Emilia hade sovit ca 4 timmar i bilen så hon var pigg som en mört och sprang runder i lägenheten och busade med Johan hihihi! Sen somnade hon som en stock! Jag förstår inte var hon får all sin energi ifrån! Man skulle ju behövt låna lite ;))

En yrvaken Emilia!

Morgonmys med Johan

Alicia fick oxå mysa!

Vår plan var att åka till Skansen om det var fint väder och det var det som tur var :) När vi ätit frukost och fixat till oss så tog vi tunnelbanan in till gamla stan och sen tog vi båten över till djurgården. Att åka båt är mycket spännande tycker Emilia!
Emilia och Alicia redo :))

Emilia var så energisk och exalterad över alla djuren och lekplatserna där inne! Hon visste inte riktigt var hon skulle börja och inte vi heller för den delen :)


Vadå energi ;))?!

Här är vi på barnens zoo som de kallade det. Där fanns grisar, ankor, kor och getter.
Sötnosar!

Emilia mjölkar låtsas kon ;) hihihi!

Emilia är rädd för alla småkryp! Det värsta hon vet är flugor och myror, hon är rädd för dem! Så jag var lite skeptisk på om hon skulle våga gå in till getterna och klappa dem! Men till vår stora förvåning så klättrade hon själv in till dem 
( hon är klas klättermus) och sprang runt där inne som ingenting! Hon är så jäkla snabb så jag fick slänga ming över staketet för att komma i fatt henne! Sen kom hon till mig och sa : Mamma klappa! Så det gjorde hon :) Fick tyvärr ingen bild på det!

Sen så lekte hon på "lekplatsen som fanns i barnens zoo! En väldigt hög backe upp till rutchbanan som var som en orm men det skrämde inte Emilia!

Där inne fanns reptiler. Emilia var mest intresserad av den här grodan och att springa i gångarna och trapporna som fanns där.

Här tittar vi på sälarna!
                                      

Emilia tyckte nog björnarna och ekorrarna var det roligaste på hela skansen! Hon ville titta på björnarna hur länge som helst! När jag började sjunga björnen sover så säger hon: Nej mamma björnen sover inte hahahaha! Och de gjorde de ju inte!

När vi väl hade fått Emilia att sätta sig i vagnen så somnade hon på 2 röda sekunder ;) Man är trött om man inte ens hunnit ta en tugga på sina kex hihihi!
En mycket lyckad och rolig dag på skansen hade vi!

Klarade till och med oss från regn som tur var! Men den sista timmen hängde det i luften som ni ser!

Här tar vi en fika vid hamnen!

I söndags så var vi på lekland och det uppskattades oxå ofantligt mycket av Emilia! Tur att vi tog skansen i lördags för det regnade hela dagen igår!
Vi har haft en jätte mysig helg! Synd att det går så fort bara! Vi får väl åka upp snart igen! Emilia saknar redan Johan jätte mycket! När vi skulle åka ifrån honom så sa Emilia till honom att han oxå skulle följa med, naw hon är för go!

Hemresan gick mycket bättre än ditresan som tur var :) Vi behövde inte stanna lika många gånger! 
Nu sussar mina älsklingar gott och det ska jag oxå göra!

Kram <3




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar