måndag 23 juli 2012

Farfar och Bodil :)

I förmiddags kom Jenny för att hämta sin bil som vi har lånat/passat när hon var på semester! Vilken lyx det har varit att ha två bilar :)
Hon stannade på kaffe och sen så gick vi en runda! Du är bäst gumman <3!

På eftermiddagen åkte vi till Fredriks pappa och hans fru Bodil :) Vi hade det super mysigt!

Vi hade tur med vädret!

Emilia spanade in poolen och ville så klart känna på vattnet! Hon tyckte det var varmt! 21 grader faktiskt! Hon ville bada direkt när vi kom men hon fick vänta tills vi hade ätit!
 Emilia fick 3 par jätte fina skor!! Tack så jätte mycket!
 Sandalerna ville hon ha på sig direkt! Hon invigde dem med att springa med dem i trädgården!
 Alicia fick en jätte fin body :) 

Farfar myser med Alicia!
 Vi bled bjudna på en super god middag och gott vin!

Efter maten ville ju så klart Emilia bada!
 Det var med blandad förtjusning. Tror att hon tycket det var lite kallt precis i början!

Bodil badar med Emilia :)
 Wiiiiii!!!!

Emilia kastar boll till farfar!
 Hon gick upp för stegen och sen så....
 hoppade hon i igen! Detta ville hon göra om och om igen! Hahahaha!
Hade hon fått bestämma så hade hon kunnat bada hela dagen så till slut fick vi tvinga henne upp ur poolen! Hon frös så att hon skakade tänder men det brydde hon sig inte om!

Efter badet tittade vi på deras vackra blommor! Jag säger bara vilken trädgård!!! Emilia och Bodil plockade massa olika bär som Emilia sen åt :) Mmmmm vad gott!!!

 Vi passade på att potträna lite oxå när vi ändå var ute:) Bodil och Peter har varit med förr! Först ville Emilia inte men sen så mjuknade hon och satte sig på pottan :) Tur att Bodil hade ett helt lager med barntrosor hemma ;) hahaha! Jag tor hon kissade i två par och det tredje paret förblev torra :) Hon fortsatte till och med att kissa på pottan när vi kom hem! När hon skulle lägga sig så blev hon fly förbannad över att hon skulle ha blöja på sig igen så vi kompromissade och satte trosorna utanpå blöjan :)
Jag får väl köpa hem massa trosor nu :)

 Bodil myser med Alicia :)

Tack för en jätte trevlig eftermiddag och tack för hjälpen med potträningen! Vi får hoppas det håller i sig så att Emilia kan bli blöjfri snart!!!!!

Kram <3

1 kommentar:

  1. Vad mysigt det ser ut :)
    Hihi ja det går åt ett helt förråd med underkläder när det pott tränas :) är hon lätt väckt? Annars ta på böja ef hon somnat ;) vi hade sån tur med twinsen att samtidigt som de slutade dag slutade de natt med, med Liam tog natt träningen lite länge till!

    Saknar er! Puss!

    SvaraRadera