tisdag 17 juli 2012

Mysdag med Lowe och Olivia


Morgonen började med att Emilia kom in tassandes till oss kl 7 och la sig i våra sängar :)) Det är det mysigaste jag vet! Hon ska ligga nära och gärna pussas och kramas <3 Hon låg och tittade på Pippi långstrump i ca 1,5 h så jag fick sovmorgon :))
 Sen fixade vi till oss och åkte hem till Louise och Lowe :)) Malin och Olivia var oxå där :)

Det var soligt när vi kom så barnen började med att leka ute i deras trädgård! Emilia var i himmelriket för hon fick klättra, åka rutchbana och gunga!


De hoppade även studsmatta :)) vilket är det allra roligaste Emilia vet! Hon tjatar hela tiden om att pappa ska köpa en till henne hahaha! Så vi ska fixa det så fort vi kan!
 Tjiihoo!

 Olivia har precis lärt sig gå så hon nöjde sig med att tittade på när de andra hoppade :))
  
Efter all lek och bus så gick vi in och åt lunch. 
Vi fick stanna inne för det började regna :(

Lowe var helt förtjust i Alicia och ville hålla henne hela tiden :)) och det hade Alicia inget emot!

Emilia ville så klart oxå hålla Alicia och det uppskattades inte av Lowe hihihi! Han blev riktigt sur för Alicia var ju bara hans ;))
 

Han blev lite gladare när vi satte henne mellan dem så att han oxå fick hålla på henne :)

Blev till och med lite mys mellan Lowe och Emilia :)) hihihi!

På vägen hem stannade vi och handlade lite på Emilias begäran! Hon ville äta soppa till kvällsmat så det fick jag ju fixa! Emilia är inne i en period när hon nästan inte vill äta något så jag är glad om hon äter något över huvud taget! Själv hade man inte valt soppa om man fick välja vilken mat man ville ;) Emilia åt i alla fall sin soppa med god aptit och sa flera gånger mmmm gott mamma :)!

Emilia är så rolig att handla med! Hahaha blir så full i skratt bara jag tänker på det! När vi är i affären så låter det nästan som om det är hon som är föräldern: Handla äpple mamma! Nä hemma! Handla mjölk och ägg mamma! Och jag bara: Ja just det äggen är slut! Hihihi!! 
Hon kör runt med sin kundvagn och ska ta och stoppa ner alla varorna själv i den och sen ska hon hjälpa till och plocka upp dem på bandet och sen så klart packa ner dem i påsen :))

Emilia tycker om att hjälpa till! Att hjälpa till att laga mat är oxå jätte kul!

Innan läggdax så badade både Emilia och Alicia. 

Alicia myser i sin babysitter medan hon väntar på sin tur att få bada!


 För en gångs skull så somnade Emilia i tid :) redan kl 20.15 till vår stora glädje! Hoppas det fortsätter så fram över! Kan bero på att jag lyckades väcka henne efter en halvtimmes middagssömn! Om hon sover längre så somnar hon aldrig i tid på kvällen. Det svåra är bara att väcka henne! 


I morgon ska vi träffa gamla goda vänner! Längtar!


Kram <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar