lördag 28 juli 2012

Strandmys!

I förmiddags så var det lite halvkast väder så vi visste inte riktigt vad vi skulle hitta på idag! Vi beslöt oss för att åka ner till Höllviken och gå en runda och äta glass. Men det slutade med strandmys i Ljunghusen =)

 Tur att vi hade packat ner badkläder för Emilia ville bada :))
 Emilia var i extas!!!!
 Hon är ett riktigt badtroll!


 Hon skulle i vattnet om och om och om igen hihihihi fastän hon frös!

Sen åkte vi till Kanalkiosken och åt glass :D Även kallad Analkiosken hahaha! Det var en av Fredriks kompisars pappa som skrapade bort K:et på fyllan en gång hahahaha!!!!!

Väl hemma efter en mysig dag i Ljunghusen så kom pappa och Anita på besök :) Emilia blev överlycklig! Hon sprang rundor och spexade hihihi!!!
Alicia och Morfar <3

Fredrik och Anita beskådar våra vindruvor!

Redan så här stora! Pappa gör reklam för dem ;)) hahaha!

När pappa och Anita hade gått så gick jag och Emilia till affären!
Jag älskar att handla med Emilia! Hon är så himla rolig! Jag skrattar åt henne hela tiden och det gör alla andra oxå som hör vad hon säger!!! Hon resonerar precis som om hon var vuxen hihihi!

Denna bilden är rolig!!! Sååå typiskt Emilia!
 Kan nästan tro att Emilia gillar kattmat men i själva verket så trodde hon det var godis så jag fick säga till henne flera gånger att det var kattmat hahahaha!!! Hon släppte det när hon fick klubbor istället ;))

 Så fort hon går förbi något hon känner igen så säger hon namnet på den varan och sen så säger hon: nä har hemma mamma!! Hihihi goa unge!!

 Här spanar hon in hundgodiset hahahaha!!!

Efter kvällsmaten så blev det mys i soffan framför OS! Det tog inte lång tid innan barnen somnade :)
<3

Kram!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar